top of page

A G2S SÍISKOLA oktatási tematikája a SKI C.U.L.T által kidolgozott rendszer szerint épül fel. Középpontba a tanulót helyezi. Alkalmazkodik az ember anatómiai felépítéséhez és idegrendszeri kapcsolataihoz. Alkalmazkodik a mai világ mozgásszegény környezetéhez. A síoktatás már nem a síléc megismerésével kezdődik. 

A motoros képességek fejlesztése számunkra rendkívül fontos. Óráink különböző szakaszaiban ezek fejlődését elősegítő feladatokat végzünk.

A téli szezon befejeztével „szárazföldi” edzéseinken pedig központban a koordinácós, kondicionális képességek és ízületi mozgékonyság áll.

Mindezt a " láthatatlanság " jegyében tesszük!!!

Célunk az egészséges síelés!!!

Hogyan válasszak csoportot?

Mini kezdő: 4-6 éves csibészeknek javasoljuk, akik nem álltak még lécen.

Kezdő: 6 év felett azok az ifjú titánok, akik testközelből nem ismerik ezt a sportot.

Középhaladó: Azon ifjú sportolók, akik már egy évet végigjártak nálunk. Biztonságosan közlekednek könnyebb pályákon és önállóan használják a sífelvonót.

Haladó: Minimum 2 éve űzik, hajtják a síelést. Magabiztosan közlekednek. A kérdés nem az, hogy le tudok-e jönni közepes pályákon, hanem hogy hogyan tudok lejönni?

Haladó+: Több szezont is a hátuk mögött tudnak ezek a " versenyzők ". A síelés tanulása náluk a különböző technikák elsajátítása. Kedvet éreznek egy kialakuló G2S versenycsapat részévé válni.

bottom of page